Segítsük az idős magyarokat Amerikában!

Amerikai Népszava

Önkéntes jelentkezés feltétele

Aki önkéntes segítőnek jelentkezik, önmagát képviseli, és teljes felelősséggel tartozik azért, amit tesz. Az önkéntes segítő nem alkalmazottja, nem megbízottja és nem képviselője a Hungarian Helper internetes oldalnak, amely közvetítő szerepet játszik. A Hungarian Helper nem felel senkiért, nem vállal felelősséget a segítségnyújtás során keletkezett anyagi és erkölcsi vagy bármilyen egyéb károkért. 


Az önkéntes segítő a felkínált és megtett segítségért semmiféle ellenszolgáltatást és fizetséget nem kérhet és nem fogadhat el. Az önkéntes jelentkező sehol nem léphet fel a Hungarian Helper website nevében és képviseletében, annak nevében semmiféle ígéretet nem tehet, kötelezettséget nem vállalhat és semmiféle követelése nem lehet. 


Az önkéntes segítő csak a Felhasználási feltételek elolvasása, megértése és elfogadása után kínálhatja fel a segítségét és annak tudomásul vételével köteles eljárni. Mindenki azt követően kerül fel az önkéntesek kínálatának listájára, miután az email címére külön is elküldött Felhasználási feltételeket írásban is elfogadta.


Mindenki köteles maga gondoskodni arról, hogy megfelelő védőfelszerelése legyen, betartsa az előírásokat és ne fertőzzön meg senkit. Mindenkinek magának kell vigyáznia arra, hogy senkit ne fertőzzön meg és senki által ne fertőződjön meg. A fertőzésekből fakadó megbetegedésekért, az ebből fakadó anyagi és egyéb károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Mindenki saját felelősségére veszi igénybe mások segítségét. 

Önkéntesek jelentkezése

Küldje el részünkre, hol és milyen segítséget tud felajánlani!

 Ha jelentkezik önkéntesnek, akkor az Ön által megjelölt segítséget megjelentetjük a "Segítség megrendelése" oldalon, és akinek az Ön körzetében szüksége van az Ön szolgálatára, megrendeli ezt a segítséget. Ön kap egy emailt erről a kérésről, és az emailben szereplő telefonszámon és/vagy emailben felveheti a kapcsolatot azzal a személlyel, aki a segítségét kéri.  Ezután minden az Önök megállapodásán múlik. A szolgáltatást kizárólag a Felhasználási feltételek elfogadása után veheti igénybe.


Üzenet WhatsApp segítségével

Ezeket az adatokat kérjük:

Adja meg a város nevét, illetve azt a körzetet, ahol vállalja, hogy segítséget nyújt. Írja le, hogy milyen jellegű segítséget ajánl fel. Adja meg az email címét és a telefonszámát!

Jelentkezés elküldése itt

Cancel