Segítsük az idős magyarokat Amerikában!

Amerikai Népszava

Útmutató a segítséghez

Ezen az oldalon Ön megtalálja azokat az amerikai városokat, ahol a magyar önkéntesek segíthetnek Önnek. Az alábbi menüpontok címében láthatja, milyen segítséget kínálnak Önnek és melyik településen. Ha talál olyan szolgáltatást az Ön közelében, amilyenre Önnek szüksége van, akkor klikkeljen a Book gombra. 


Ekkor megnyílik egy naptár. Jelölje be azt a napot, amely napon a segítséget kéri. Ekkor lenyílik egy ablak, ahol bejelölheti az Önnek megfelelő időpontot. Ezután kinyílik egy új oldal, ahol ki kell töltenie egy űrlapot. Az űrlapon meg kell adnia a nevét, az email címét, a telefonszámát és a lakcímet, ahova a segítséget kéri. Ezután klikkeljen a Confirm Booking gombra. Ezzel a megrendelés megtörtént.


Ezután Ön kap egy emailt a megadott email címére a megrendelés adataival. Ugyancsak emailt kap az Ön megrendeléséről az önkéntes segítő is, aki felajánlotta a segítségét. A segítő az Ön által megadott email címen vagy telefonszámon visszaigazolja az Ön megrendelését. Telefonon egyeztethetnek a részletekről is. A továbbiakban közvetlenül megállapodhatnak mindenről, pontosan mi az Ön kérése. 


A segítség teljesítésére csak akkor számíthat, ha az önkéntes segítő visszahívta Önt, és megállapodtak a részletekben. A megrendelés teljesítésére semmiféle felelősséget nem vállalunk. Internetes oldalunk csupán ahhoz nyújt segítséget, hogy segítók és rászorulók egymásra találjanak. Sem a segítő személyéért, sem az általa nyújtott segítség minőségi színvonaláért nem vállalunk felelősséget.


Miután Ön a megrendelést elküldte és az önkéntes segítő felvette Önnel a kapcsolatot, minden az Önök megegyezésén múlik. Internetes oldalunk csupán közvetítő szerepet lát el, a szolgáltatást nem mi nyújtjuk, ezért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Bízunk abban, hogy az önkéntes segítők megfelelő segítséget nyújtanak.


Mielőtt megrendelné a segítséget, kérjük, kötelezően olvassa el a Felhasználási feltételeket.  Ha Ön igénybe veszi a Hungarian Helper website szolgáltatását, akkor el kell fogadnia a Felhasználási feltételeket. Ha Ön a website-ot használja, azzal létrejön egy megállapodás a Felhasználó és Hungarian Helper között, amely szerint Ön tudomásul vette és elfogadta a Felhasználási feltételeket. A Felhasználási feltételeket itt olvashatja el.


 Mindenki köteles maga gondoskodni arról, hogy megfelelő védőfelszerelése legyen, betartsa az előírásokat és ne fertőzzön meg senkit. Mindenkinek magának kell vigyáznia arra, hogy senkit ne fertőzzön meg és senki által ne fertőződjön meg. A fertőzésekből fakadó megbetegedésekért, az ebből fakadó anyagi és egyéb károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Mindenki saját felelősségére veszi igénybe mások segítségét.